Fashion myte - Adidas

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Fashion myte - Adidas

AliceChristophel
Superstar blev først fremstillet af Adidas ZX Flux i 1969 og blev kun brugt til at spille basketball. Det var de rigtige hensigter bag fremstillingen. Men den voksende interesse fra mange mennesker uden for basketballbroderskabet gennem årene har øget sin popularitet til højeste ufattelige højder. I dag er mange unge sammen med skoen, der har mere tiltalende udseende end de moderne sneakers. Dette er den store evolutionshistorie om Adidas Superstars, som du sandsynligvis aldrig vidste eller aldrig har hørt om. Kareem Abdul Jabbar er en af ​​de mest berømte basketballspillere, der var den første til at bære denne sko. Derefter fulgte mange andre spillere hovedsagelig i NBA efterklædning og blev set med på skoene til deres træningssessioner samt konkurrencedygtige spil.

I en nøddeskal spillede de berømte spillere i NBA en vigtig rolle i at popularisere dette mærke af sko fra Adidas Stan Smith. De tager meget kredit for, hvor superstar står i dag på markedet. Et af de bemærkelsesværdige stærke aspekter af denne sko er dets evne til at forblive signifikant selv i kølvandet på teknologiske fremskridt. Der har været mange forskellige typer sportssko designet til dato, men Adidas Superstars har stået stærkt og uændret. Hvis de er noget, har de løbende forbedret materialekvalitet og generelle udseende. Den måde, hvorpå den forvandlet fra at være en sportssko til et moderigtigt slid, der ligner ungdommen, er meget interessant at sige mildt. Faktisk har denne sko haft det bedste indtryk, når den bæres som modetøj og ikke af sportsgrunde. Kunne fabrikanterne have mistet de oprindelige hensigter ved at have det til sport? Intet kunne være længere fra sandheden, men faktum er, at superstar er en sko, som ikke mange andre. Skoene nåede endnu en milepæl i deres evolutionshistorie, da et hiphop-band hedder Run DMC i forbindelse med mærket og offentliggjorde det superstar.Very mange mennesker over hele verden og for det meste deres fans bemærkede skoene og begyndte straks at bære dem.

Bandet komponerede faktisk en sang, der var specielt dedikeret til skoene, der fungerede som et effektivt reklamestunt for Adidas. I det 21. århundrede er superstjernen vokset til at blive et mere fashionabelt slid end sportssko. Adidas superstar kan også konkurrere med mange andre moderne sko som sneakers til anerkendelse af kunder og stadig vinde kampen ubesværet. Skoen er et af hovedmærkerne til Adidas og har flere mærker under sin samling. Du ved nu hvad du skal købe i løbet af din næste skohandler. Superstar er sikkert den bedste indsats, og du vil ikke have nogen beklagelse for den beslutning, du vil tage.