Plein för att dominera Philipp Plein Jacket

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Plein för att dominera Philipp Plein Jacket

fotbollstrjelink
Det fanns gott om champagne och tuxedo-ed servitörer som serverar cheeseburgers och chips på silverplatter. Men en rappare som inte ska namnges ville ha något från den ännu inte öppna baren, så han påminde personalen om att det var deras jobb att se till att han kom.

Han ropade och gestikulerade tills någon drog honom tillbaka mot centrum av Hammerstein Ballroom, där Philipp Plein arrangerade sin andra episka New York Fashion Week-show på lördagskvällen."Det har blivit ett monster, som du kan se," Plein berättade för publiken - "Det" menar dem och hans märke och den stjärngods som han hade lagt ihop. Hammerstein var packad med minst 1000 personer, som Plein tackade för att Philipp Plein Jacket vänta ute i kaos innan teatern var i kapacitet. "Det är nog en annan 2000 som fortfarande väntar," tillade han.

Plein överdrog inte för att  fluffa sina egna fjädrar en linje på 34: e gatan sträckt sig bortom 8: e och 9: e Avenues i båda riktningarna. Och det var gott att vänta på insidan.

Dita Von Teese sparkade av natten med en burlesk striptease som viftade ut ur sin sequined klänning och korsett på scenen tills hon var nere till en g-string, bröstvårtor och sparklingkläder, stänkte runt ett martiniglas, storleken på ett litet badkar .

Tiffany Trump sitter vid ett av de rundabord i närheten av balsalens framsida, och Paris Hilton <strong>Philipp Plein T shirt</strong> flöt runt baren.

Efter den burleska showen lämnade Plein ett allvarligt tal ("Jag är nervös", erkände han) och introducerade Future som slog på scenen i en silverpufferrock under den aktuella banbanan, som innehöll både herr- och kvinnokläder. Utställningsens <strong>Philipp Plein Jacket</strong> tema var "Good Gone Bad", tryckt på tees ovanför en bunden, gagged,
Prins Harry och Meghan Markle delta i gryningstjänsten vid Wellington Arch för att fira Anzac Day den 25 april 2018 i London, Storbritannien.

En sequined Bambi lookalike framträdde också på rippade vita jeans och denim jackor.

Vissa modeller hade påsar över sina "Good Gone <strong>Philipp Plein Beach Shorts</strong> Bad" -tröjor och suger på tusensköna pacifiers. Det här var klassisk Plein: så över-the-top absurd att du antingen grimas eller skrattar, eller kanske båda.  Jag skannade på rummet och undrade vem som någonsin skulle ha på sig saker när Paris Hilton plötsligt kom in i ramen.
Alex Brook Lynn / The Daily Beast


En av modellerna twirled och piskade hennes golvlängd falsk flätad mot slutet av modeshowen. Förutom showen slutade inte helt. Före länge hade plebs klättrat upp på den upphöjda landningsbanan för att dansa med modellerna och Teyana Taylor, skådespelerskan och sångaren. Även säkerhetsvakterna skakade på huvudet och mumlade Ludacris-texterna: Jag vill leka dig från huvudet till tårna.

Klockan 11:30 slutade musiken och personalen försökte rensa scenen för nästa uppträdande. Människor började gyta och rulla genom sina Instagram-flöden.
Det var halvtid på midnatt när Dita Von Teese återkom på scenen, klädde igen och snedde med en liten grupp människor. Denna reporter gick till utgången när Nicki Minaj äntligen kom ut för en finalprestation med Future och Yo Gotti, och slutade kort för att "skrika ut" till Plein för att dominera rasdiversitet i hans kast och

Börja och avsluta din dag med de bästa berättelserna från The Daily Beast.
Fusklapp

En snabb, smart sammanfattning av alla nyheter du behöver veta (och ingenting du inte gör).
Genom att klicka på "Prenumerera" accepterar du att du har läst Användarvillkoren och Sekretesspolicy

"Många designers blir riktigt stora och du ser inte folk som ser ut som jag i främsta raden för det mesta," sa hon.

För alla människor som fortfarande väntar på att komma in klockan 1:00, handlar Plein om inklusivitet. Han måste bara hitta en större plats för sin show nästa säsong.